Uppdatering: Värdfamilj!


Mamma ringde till EF och snokade lite och fick fram att värdamman bor i Lake Crystal, Minnesota! Hon heter Beverly och jobbar som lärarinna och har tagit emot studenter förr :) Nu har både jag och mina föräldrar godkänt placeringen och väntar nu bara på ytterligare info! Tydligen kan jag förvänta mig att veta när jag åker redan på fredag. Åh, jag är så excited!!! :'D
 
 
 
 

WOOOOOO, CONTACT!


EF RINGDE IDAG WOOOOO :DDDDD Jag satt på spårvagnen hem från stan med min kära vän Becka och så helt plötsligt börjar mobilen vibrera och är det inte ett 08 nummer allt?!! JOHO, det var det :D och det var då från EF yay. Hon jag pratade med (tror det var Pernilla men lyssna inte så mkt för var för excited) berättade att det började hända saker på värdfamiljsfronten nu och frågade om jag kunde tänka mig en dubbelplacering med en annan tjej. :))) Jag svarade att jag SÅKLART kunde tänka mig det. Men måste godkänna det på internet av både mig o mina föräldrar så väntar på att mamma ska komma hem nu :) 
 
Jag fick inte veta något om var denna placering är, men tjejen jag alternativt kommer bo med är från Tyskland och heter Sarah :) ÅHH, I'M SO EXCITED :DDD Så fort vi har godkännt o så kommer dem gå vidare med placeringen, så snart ska jag kunna veta vart jag ska och framförallt NÄR jag åker! 
 
FY vad jag är hyper nu, när EF ringde var jag nära på att skratta högt av lycka. Jag erkänner att jag känt mig lite bortglömd hahah xD 
 
Uppdaterar så snart jag fått reda på mer info!! :DD
 
 

Finfina presenter! :'D


Här kommer bilder på lite av det jag fått i present :) 
 
 
 
 
 
 
 
Dem här skorna fick jag var min fina vän Frida. Asså gud, dom är så snygga att jag nästan dör! Tyvärr är dom en aning små, men det funkar ändå! Ska man vara fin får man lida pin ;DD
 
 
 
 
 

18 år idag!


Då var jag 18 år gamal då! Smygstartade lite med att gå ut igår kväll med några kompisar till Trädgårn och det var jätte trevligt! Kan väl inte säga att det känns så stor skillnad driekt haha, men det är ju ändå trevligt att kunna säga att jag är myndig ;) 
 
Idag väcktes jag av far och bror, med frukost på sängen och nåra paket. Egentligen är ju min present att jag får åka till USA ett år, men dem hade ändå varit snälla och köpt lite saker! Ska lägga upp bilder på vad jag fick senare :) 
 
 

Färdig jobbat!


Yes, nu är det äntligen slut på sommatjobb för denna sommar! Började jobba direkt efter att jag slutade skolan, så nu ska det bli riktigt najs med sommarlov! Dessutom fick jag lön idag, najs najs ^^ 
 
Nu ska jag bara ta det lungt, det är en avslutning för alla som jobbat på Sports Camp  kl 17:00, så får se om jag orkar cykla tillbaka dit igen då. Ska ut ikväll också och orkar inte stressa runt som en ganling. 
 
Fyller ju 18 imorgon, men tjuvstartar lite med att följa med några vänner ut ikväll, ska bli jätte trevligt :)
 
 

Helt plötsligt tog tålamodet slut


Fram tills idag har det nästan varit alla runt om mig, vänner och familj, som vait de met minst tålamod för att få veta min placering och avresedatum. Även om jag längtat efter att få veta har jag tagit det ganska lungt. Men idag så tog tydligen mitt tålamod slut, i alla fall för stunden för jag insåg att jag inom drygt en månad kommer befinna mig någonstans i USA och att jag fortfarande inte har den blekaste aning om vart det kommer vara!
 
Det är nämligen så att vi reser i vad EF kallar olika "waves". Tre dagar i veckan åker alla utbytisar från Sverige till USA. Den sista waven, eller vågen kanske jag bör säga, är 5-9 september. Alltså är sista möjliga avresedatum 9 september så om jag inte åker då, lär jag har åkt innan. Det är 19 juli idag d.v.s. är det bara 51 dagar kvar (vilket jag nu, när jag skriver tycker verkar jätte länge iofs men tiden går faktiskt stört fort!) 
 
Jag medger att jag tycker det är lite läskigt att inte veta vart eller vem jag kommer hamna hos och nu håller jag mer eller mindra på att freaka ut över det D; 
 
Men får lägga av med det nu, för ska dra till jobbet och där måste jag vara trevlig och lugn. Jobbar tills 23:00 ikväll. jippie...
 
 
 

Inget från EF än, men som tur är har jag annat att se fram emot


Tro mig, jag är sjukt otålig på att veta vart jag ska i USA, men eftersom det inte verkar bli inom en snar framtid så får jag helt enkelt koncentrera mig på andra roliga saker! T.ex. så är det bara en veckas jobb kvar nu på Sports Camp, nästa torsdag (25 juli) får jag min första del av lönen (resten får jag i augusti). Detta är två mycket nöjsamma saker jag ser fram emot, men det som ligger på toppen av listan är att nästa fredag (26 juli) fyller jag 18 år! Trots att jag gärna skulle åka till campet med de flesta andra nästa vecka, är jag väldigt glad över att jag kommer få fira min myndighets dag hemma med familj och vänner :) Dessutom så blir det ju najs om jag faktiskt hinner vara myndig ett tag innan jag drar till USA och blir omyndig igen XD I USA är det nämligen vid 21 år man räknas som myndig. 
 
 
 
 

Fourth of July


Fourth of July eller Independence Day som det heter, inträffar varje år i USA den 4 juli och är till för att fira minnet av 13 brittiska kolonierna i Nordamerika som förklarade sig självständiga från Storbrittanien 4 juli 1776. Dagen är ungefär motsvarigheten till Sveriges nationaldag, men firas desto mer. (Eller ja, finns säkert dem som firar Sveriges nationaldag ordentligt också ^^, men inte jag!)
 
Denna dag är självklart en helgdag och firande ihopkinppat med detta är t.ex. fyverkerier, baseballmatcher och barbeque! 
 
 
Happy Independece Day to all Americans! :D