Pumpkin Carving


När Amy och jag var inne i Mankato för att jag skulle ta mitt permit test, tog vi hem pumpor för att skulptera i! Det var jätte kul, helt klart något vi måste göra hemma nästa år :D 

Min vampyr prins :D 

100% - Nailed it!


Tog mitt drivers permit test imorse och klarade det perfekt! Fick 100% (alla rätt) och klarade även syntestet galant :) så nu ska här övningsköras :DD 

Måndag


Segt med måndagar.. som en lång start sträcka för resten av veckan! Jag är inte alls pigg överhuvudtaget och inte blir det bättre av att veta att ni där hemma har höstlov nu! :( Amy smsade och sa att om mitt Birth Certificate kommer på posten idag eller imorgon så kan jag ta mitt driver permit test på onsdag, hoppas jag kan göra det så att jag kan få det över stökat ^^
 
Nu ska jag gå till dagens sista lektion, hoppas jag inte får några läxor där!!
 
Byeee :)


 
 

Plugg inför drivers permit test


Jag håller på att plugga inför mitt drivers permit test. D.v.s. ett teoretiskt test du tar innan du får börja övningsköra här. Det är tydligen det enda teoretiska test man har, lite skumt att ha det innan man lärt sig köra bil men antar att det har en viss poäng att faktiskt kunna trafikreglerna innan man sätter sig bakom ratten! 
 
Amy skrev ut den 94 sidor långa manualen för trafikregler i Minnesota så att jag kunde plugga själv. Det är mycket läsning, men ganska lättläst. Hoppas bara att jag kommer ihåg allt inför provet. Det är runt 40 frågor och jag kan ha 8 fel, så det borde gå. ^^ 
 
Längtar tills skoldagen imorgon är slut så att jag kan få ledigt! Ska se Pacific Rim då, Wayne hyrde den idag men jag var upptagen med att plugga så hann inte se den. Men han sa att vi kunde ha den en dag till så att jag kan se den imorgon :) 
 
På lördag ska jag hem till Liz och ha ett anime maraton med henne och hennes kompis Mandy. Ska bli kul att få umgås med lite andra människor och komma ut ur huset :) 
 
Chattade med fina Becka idag över facebook, saknar henne så mycket! (Saknar er andra också!!) Och jag ska försöka ta upp med Amy och Wayne om hon kanske kan få komma o hälsa på här :) 
 
 
Bild från några dagar innan jag åkte. Becka med hennes fina hest Jackson :') <3
(Becka: Ska fixa så du får bilderna. Måste bara sluta vara så laaat först xD)  
 
 

Allergisk reaktion


Vaknade imorse med ansiktet rött, svullet och kliandes. Är inte helt säker, men tror det var den nya ansiktskrämen jag precis köpte. Använde den dock i förrgår och då fick jag ingen reaktion av den så vet inte riktigt.. Fick en Salva att lägga på och svullnaden har gått ner, men det kliar fortfarande :( 

Sitter nu och tittar på mina två värdsystrar när dem spelar pool med sin ena kusin. Vi är hos Waynes föräldrar i Morgan, en liten håla 1 o 1/2 h från Lake Crystal. 



Olika uppfattningar


Läste en annan utbytesstudents blogg och blev full i skratt när jag läste några av inläggen. På något sätt har hon fått uppfattningen om att Sverige (och Europa) är efter på ganska många fronter om man jämför med USA. 

Detta var bara fullkomligt skrattretande då jag har tyckt enda sedan jag kom hit att USA är ganska rejält mycket efter Europa. 

Mode och musik är så gammalt för mig här. Modet är utsvängda jeans med bling bling på, typ sånna vi hade under 90-talet och början av 2000. Musiken som spelas här spelades för flera år sedan hemma. 

Aja, tyckte bara att det var lite kul att man kan uppfatta saker på så olika sätt. Vill bara säga att hittills så är Sverige så sjukt mycket bättre än USA haha, men det är ok här också ^^


Trevlig onsdag kväll


Bjöd över Liz hit idag, Liz eller Elizabeth är en sjukt trevlig och rolig tjej som också är senior. Typ den enda människan i skolan här jag faktiskt tycker om att umgås med lol. Hon gillar anime så vi sitter typ o snackar det en hel del. Har två lektioner med henne tyska och Web Design :) 

Vi såg Tim Burtons film 9 (eller nått) och sen satt vi och snackade ett bra tag tills hon åkte hem vid 22:30, mycket trevligt :) 

Hon är typ den enda här som inte hatar Obama och skyller alla sina problem på honom. Jag vet att alla sa att vi inte skulle försöka prata politik här, men det går seriöst inte att undvika. Alla snackar om det överallt och ingen verkar vara Obama fan lol, men det ironiska i det hela att de inte verkar veta vad dem pratar om typ varför saker är som dem är o så... 

Sista veckodagen


Vi har lång helg denna vecka, så är ledig torsdag-söndag! :D ska bli så skönt att få slippa skolan ett tag ^^ 
På lördag kommer vi antagligen åka upp till Waynes föräldrar. 

Nu är det snart dags för sista lektionen, american litterature, har ett test och sen ska jag bege mig hem o bara chilla. 

Tydligen är det en bonefire någonstans ikväll som Sarah vill gå till, men jag vet inte om jag orkar. Har inte tillfrisknat fullt från min förkylning så är trött hela tiden. 





Utflykt


Sitter nu i Amys bil med Amy, Wayne och Sarah, påväg till Mall of America! Sjukt taggad, finns nämligen HM där xD haha, både jag och Sarah har riktat in oss på att gå dit :) 

Igår var jag med Amy i Mankato medan Sarah var på drivers ed. Eftersom hon bara är 16, måste hon gå en kurs innan hon kan ta ett test för att få börja övningsköra. Jag som är 18 kan plugga för testet själv utan att gå kursen, vilket sparade mig en hel del pengar :)

Ojuste, färgade håret också ;) 
Reddish Blonde 




Paket från Sverige!


Fick ett paket idag på posten från Sverige! :D Nu återstår bara att lista ut hur man öppnar det.. xD 



Uppdatering


Mamma klagade på att jag inte uppdaterar här så mycket, sorry! Men är typ så lat att jag faktiskt inte orkar :oo 
 
Ok, så jag kom hem levandes från The Black Hills trip. Tur att vi var där förra helgen, för denna helg var det tydligen snöstorm o allt + att det mesta vi kollade på skulle varit stängt pga the shutdown av regeringen här typ. Det var i alla fall mycket kul, var dock förkyld och hade feber så gick runt med tre tjock tröjor och en jacka haha.. 
Bilder från resan finns att se på min fb, mamma: be Herman visa dig. :P 
 
Det har inte varit en speciellt bra vecka. Har varit sjuk, så missade skolan två dagar och i fredags fick jag den otroligt hemska nyheten att en av mina f.d. klasskompisar dog i torsdags. Jag kan inte yttrycka mig i skrift hur jag kände när jag fick veta det. Satt i skolans cafeteria och ja, usch... Han var en sjukt trevlig och rolig person, som jag inte tror det var möjligt att ogilla. Livet är verkligen orättvist! Är så väldans ledsen för hans skulle, men också för alla som kommer sakna honom, för jag vet att det är många! Jag hoppas att han har det bra, var han än är nu <3 
 
Det känns dumt och orespektfullt av mig att nu bara gå vidare till ett annat ämne.. Men det är verkligen inte det jag menar att göra, så jag hoppas ingen som läser detta tar illa upp.
 
I går var Paityns födelsedag och hon fyllde 12 år. Det var en hel del männsikor, från både Amys och Waynes släkt här o grattade henne. 
 
Idag har jag suttit och försökt skriva klart en jävla uppsats, där jag skulle beskriva en bild på två sidor.. Efter en och en halv sida hade jag beskrivit i detalj varena liten dum sak minst två gånger -.-'' Men efter 7 timmar var jag i alla fall klar.. lol 
 
Ska gå o lägga mig nu, är så väldans trött på morgornarna. 
 
Älskar er där hemma, var rädda om er! Vill inte höra några mer sorliga nyheter! ok??? D': <3  
 
Puss och Kram!