Trevlig onsdag kväll


Bjöd över Liz hit idag, Liz eller Elizabeth är en sjukt trevlig och rolig tjej som också är senior. Typ den enda människan i skolan här jag faktiskt tycker om att umgås med lol. Hon gillar anime så vi sitter typ o snackar det en hel del. Har två lektioner med henne tyska och Web Design :) 

Vi såg Tim Burtons film 9 (eller nått) och sen satt vi och snackade ett bra tag tills hon åkte hem vid 22:30, mycket trevligt :) 

Hon är typ den enda här som inte hatar Obama och skyller alla sina problem på honom. Jag vet att alla sa att vi inte skulle försöka prata politik här, men det går seriöst inte att undvika. Alla snackar om det överallt och ingen verkar vara Obama fan lol, men det ironiska i det hela att de inte verkar veta vad dem pratar om typ varför saker är som dem är o så... 
Kommentarer
Postat av: Mamma

Politik är ett svårt ämne, det är ofta så komplicerat att få människor verkligen är riktigt insatta i hur saker hänger ihop. Självklart kan inte en man eller kvinna lastas för allt. Att vara USA:s president är nog ett av världens svåraste arbeten. USA är inte längre lika mäktigt som det varit och det är kanske både smärtsamt och svårt för många att acceptera! Bäst är om man kan lyssna på en åsikt och värdera den utifrån vad man själv har för övertygelse oavsett vilket parti som tycker eller inte tycker. Det är viktigt att skaffa sina egna värderingar om vad som är rätt och fel men även förstå vad det får för konsekvenser för en själv/andra och för samhället i stort!

2013-10-17 | 16:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback